img
Znamení zvěrokruhu a interiér

Znamení zvěrokruhu a interiér

28.11.2017

Nejlepší způsob, jak ozdobit svůj domov může být podle vašeho hvězdného znamení


Ať už věříte nebo nevěříte v astrologickou pravdu zvěrokruhu, je vždy zábavné zjistit, jak vaše hvězdné znamení může váš životní styl ovlivňovat nebo mu dodat inspiraci.

 

Čtěte dál, abyste zjistili, jak byste měli ozdobit svůj domov podle vašeho znamení zvěrokruhu

 

BERAN: 21. BŘEZNA - 19. DUBNA

 

Váš styl interiéru: Odvážný a energický

 

Osoba Berana je ohnivá, odvážná a plná energie. Váš interiér by měl tyto vlastnosti dodržovat. Udržujte místnosti prostorné a otevřené. Klíčovým trendem, který nejlépe vyhovuje Beranu, je minimalismus, ovšem se silnými a jasnými barvami. Oheň je prvek patřící k vašemu znamení, takže místo pro krb a svíčky v domě bude jistě dokonalá dekorace.

 

BÝK: 20. DUBNA - 20. KVĚTNA

 

Váš styl interiéru: Smyslný a luxusní

 

Pokud jste ve znamení Býka, měli byste mít především smyslný, pohodlný a tradiční vzhled interiéru. Přehozy, pohodlné pohovky, měkké koberce a luxusní ložní prádlo jsou více než základní potřeba pro toto hvězdné znamení. Jste zemské znamení, proto by měl být váš domov rustikální, mísící se s přírodními materiály jak uvnitř i venku.

 

BLÍŽENCI: 21. KVĚTNA - 20. ČERVENCE

 

Váš styl interiéru: Svěží a zvláštní

 

Vzhledem k tomu, že jste vzdušné znamení, budete mít rádi nepředvídavý vzhled vašeho domova. Společnost je pro vás klíčová. Prostor pro zábavu je velice důležitý prvek a velký jídelní stůl ve vašem interiéru jistě nechybí. Blíženci jsou znamením dvojčat, vaše dekorace by měly odrážet lehkou různorodost pomocí nápaditých a tvůrčích barevných schémat a zábavných dekoračních předmětů.

 

RAK: 21. ČERVNA - 22. ČERVENCE

 

Váš styl interiéru: Jednoduchý a domácí

 

Tento symbol zvěrokruhu představuje pečlivou osobu. Interiérový design ve vaší domácnosti by měl být pohodlný a útulný, ale ne bohatý nebo luxusní. Dáváte přednost pohodlí před nejnovějšími trendy. Perfektní je pro vás styl velké pohovky vyzdobený neutrálními tóny.

 

LEV: 23. ČERVNEC - 22. SRPEN

 

Váš styl interiéru: Opulentní a královský

 

Lev, jak je známo, že je sebejisté a charismatické zvíře. Lidé narození v tomto znamení ocení luxusní a extravagantní interiér. Designový nábytek, tapety a nádherné látky by měly ozdobit váš obytný prostor. Velká manželská postel nebo dokonce s nebesy by se hodila k osobnosti vašeho horoskopu. Zlaté, stříbrné zářivé barvy, které označují luxus, jsou nejlepší pro váš styl.

 

PANNA: 23. SRPEN - 22. ZÁŘÍ

 

Váš styl interiéru: zemský a harmonický

 

Možná ke klidné a tiché povaze panny patří praktičnost a jednoduchý design. Vždy váš dům je bez nepořádku. Máte rádi otevřené prostory, dřevěné podlahy a symetrickou výzdobu. Dáváte přednost vkusu nad oslnivostí a přezdobenou atmosférou interiéru. Neutrální barvy a rustikální přitažlivost se dobře propojuje s vaším zemským znamením.

 

VÁHY: 23. ZÁŘÍ - 22. ŘÍJNA

 

Váš styl interiéru: Krásný a stylový

 

Pokud jste ve znamení Váhy, váš vnitřní prostor by měl reprezentovat vaši kreativitu a lásku k rovnováze. Symetrie ve vašich dekoracích je nutností a nábytek by měl být přiměřený a vhodný pro elegantní styl vašeho interiéru. Vybírejte z pastelových odstínů a uměleckých děl.

 

ŠTÍR: 23. ŘÍJNA - 21. LISTOPAD

 

Váš styl interiéru: Tmavý a mystický

 

Štíři jsou uhrančiví a silní, takže váš interiér by měl být tmavý a klidný, s výraznou atmosférou. Tmavé stíny a kontrasty fungují dobře. Váš obytný prostor by měl být vaším útočištěm ke skrytí se od světa. Abstraktní umění na stěnách odráží vaši mystickou povahu, stejně jako etnické motivy a neobvyklé textilie.

 

STŘELEC: 22. LISTOPAD - 21. PROSINEC

 

Váš styl interiéru: Prostorný a přírodní

 

Byt šťastný a optimistický je v srdci Střelce. Čistý a otevřený prostor je ideální pro vaše znamení horoskopu. Přirozené světlo a jasné bohaté barvy, jako jsou fialová, oranžová a červená, jsou pro vás nutností. Nezapomínáte na vaši lásku k přírodě, která se odrazuje v množství květin, rostlin a květinovými vzory v interiéru.

 

 

KOZOROŽEC: 22. PROSINCE - 19. LEDNA

 

Váš styl interiéru: Tradiční a praktický

 

Kozorožci jsou zemské znamení a autentické interiéry jsou přirozeností. Nezaměřujete se na špičkové designérské předměty, ale na zemité dekorace s dřevěným nábytkem a mramorovými nebo kamennými podlahami. Váš styl je v odstínech zelené a hnědé.

 

VODNÁŘ: 20. ledna - 18. února

 

Váš styl interiéru: Rebelující a nadčasový

 

Vodnáři jsou laskavý a originální. Nejnovější technologie jsou součástí vašeho obytného prostoru. Odráží se tím vaše schopnost hledět do budoucnosti. Přirozené světlo a dřevěné podlahy vyhovují vašemu spojení. Nejlepší barevné schéma je tvořeno světle modrými, zelenými a stříbrnými odstíny. Buďte kreativní a nastavte své vlastní trendy, abyste uspokojili svou povahu.

 

RYBY: 19. BŘEZNA - 20. BŘEZNA

 

Váš styl interiéru: Intenzivní a zasněný

 

Hvězdné znamení ryby. Ryby jsou známé jako snílci a kreativní myslitelé. Váš životní prostor je jasný a jednoduchý. Snění je jednou z vašich oblíbených věcí, ujistěte se, že máte luxusní a pohodlné zařízení. Barvy moře odpovídají vašemu zvěrokruhu, a tak zdobí váš interiér v modrém a zeleném odstínu. Zahrňte také vodní prvky kolem vašeho domova a zahrady.

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE