img
Závěsy-interiér

Závěsy-interiér

13.5.2017

První myšlenky i nápady pro vznik


Před lety a o dost mladší jsem v Anglii, obdivovala závěsy, jejich bohaté řasení, jejich elegantní spoutání, jejich zajímavé podšívání a jak vypadají honosně. Byly takovým prvkem, podle kterého se dolaďoval zbytek interiéru. Dávaly každé místnosti něco navíc. A také si uvědomila, že neznají záclony. Po letech jsem je objevila znova a také to, že už záclony znají a umí je překrásně navrhovat. A to úplně stejně různorodě jako závěsy. Pravda, mají v anglickém podání trochu jinou funkci. Nejsou takové průhledné, ale jakoby polo, což ovšem dává naprosto nový rozměr interiéru. Určitě neplní funkci zatemnění ani úplně propustné tkaniny, ale jednoduše dekorativní pro oblečení okna.

Už to bude víc než rok, co jsem trávila svůj čas nad látkami. Před tím jsem takové vzory, barvy a různé materiály neviděla. A rodila se ve mně myšlenka, že chci vědět víc, znát o značkách všechno. Nabízet zákazníkům alternativu k dostupným možnostem. Nabízet a předvádět látky, a pokud bude zájem, i poradit jak na barvy. Moje myšlenka byla přiblížit se zákazníkovi, setkat se s ním, pohovořit, pomoci utřídit nápady a inspiraci. Pojďte nahlédnout pod mou pokličku.

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE