img
Závěsy a římské rolety

Závěsy a římské rolety

19.9.2017

Dvě neuvěřitelné kombinace co hodně ladí


Určitě chcete dokonalý vzhled svého interiéru a pomocí závěsů a dalších okenních dekorací vám s tím pomůžeme. Provedeme vás zákoutím při kterém zjistíte tu svou nejoblíbenější barvu a jak ji zkombinovat. Doladíme společně vzor a texturu, abyste si vytvořili úžasnou podívanou na vašich oknech.

Vždy je nejlepší si ujasnit jaký je váš jediný dominantní odstín. Výběr jediného odstínu pro vaše okna a stěny vám dodá pocitu útulnosti a opravdu spojí váš interiér do jednoho celku. Používáte-li stejnou barvu v celém kontextu, sjednocujete své barevné schéma a vytvoříte harmonický a vyvážený prostor. Použitím barvy tímto způsobem se vaše textilní dekorace stává doplňujícím, což umožňuje, aby se váš nábytek a příslušenství dostaly do středu pozornosti.

Použití textury pro transformaci jednoduchého schématu je nejlepší vybrat neutrální a jemné barvy, které mohou být posíleny o vzor na okenní dekoraci. A pro fascinující prvek, který každého zaujme, zkuste zkombinovat dvě velmi odlišné struktury jako jsou žaluzie/římské rolety a závěsy.

Buďte inspirováni texturami ve vašem domově. Hlavní prvek vašeho stávajícího dekoru dokreslete svou kreativitou a budete se divit jak výsledek stojí za to. Kombinujte třeba krásnou tapetu v barvě dřeva s římskou roletou v látce přírodní barvy, která nahradí přes den záclonu a pro večerní nerušený odpočinek doplňte závěsem, který vám dodá soukromí. Dva protichůdné systémy stínění, které, pakliže jsou sladěny, dotvoří naprosto ojedinělý a moderní prvek v domácnosti. Pro útulnost neplýtvejte dekoracemi jako jsou polštářky všech velikostí, všech možných dekoračních zakončení a barevně je slaďte ať tvoří jeden ucelený prvek. Zde se nebojte použít barvy pro rozsvícení celého dojmu.

Přidáním vzoru do schématu je skvělý způsob, jak zvelebit vaše dekorace a protože záclony a žaluzie jsou v celku lehce nahraditelné, můžete vzhled interiéru opravdu snadno aktualizovat. A díky tomu přizpůsobovat vaše oblíbenosti barev a měnící se chutě. Když budete přemýšlet o jednobarevné textilii, kterou byste doplnili ke stávajícímu vzoru, vyberte jednu barvu z rolety nebo závěsu a použijte tento odstín jako jednobarevnou látku.

Nebo zvolte výrazný vzor pro hlavní látku a doplňte ji jemnějším designem. Abstraktní vzory a akvarelové vzory jsou dobrou volbou pro váš sekundární vzorek, zatímco pruhy a květiny fungují dobře jako hlavní tkanina . Držte se jednotného barevného výběru pro vyhnutí se nepárovosti barev. A v případě výběru silného vzoru na dekoraci oken, vyberte pro vaše zdi neutrální barvu.

 

Napište mi, jakou barvu máte nejraději, jakou byste měli nejraději ve svém interiéru.. budu moc ráda. info@zavesy-interier.cz

 

Krásný den, Klára

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE