img
Tapeta na stěnu

Tapeta na stěnu

1.2.2018

Tapeta jako dekorace interiéru


Tapeta je zpět a vrací se velkém stylu. Dnes o pěti způsobech, jak můžete svou vysněnou tapetu použít pro vytvoření svého designu.

 

Dodejte zdi jasnou charakteristiku.

Pravda termín funkční stěna se stala trochu otravná, ale ve výsledku se stále dostává do našeho popředí. Přidáním jasné funkce stěny je skvělý způsob, jak vytvořit zajímavý prvek a přidat design to vaší místnosti. Vyberte si stěnu, která bude mít tu čest honosit se tapetou. Můžete využít zeď za pohovkou, stěnu u jídelního stolu nebo za hlavou postele. Vymalujte zbývající stěny, v té méně dominantní barvě, ovšem ve stejné barvě jako tapeta nebo použijte světlejší barvu pro vytvoření harmonického vzhledu.

 

Tapeta a její motiv

Existuje tolik možností, pokud jde o tapety, na kterých můžete založit celý svůj pokoj. Chcete si vytvořit pocit přírody, aniž byste měli rostliny v domě? Poté použijte tapetu na téma příroda, jako je kolekce Majolika od Designers Guild, přivedete si přírodu přímo do místnosti. Pokud chcete projevit svou extravagantní povahu může být pro vás ta pravá tapeta kolekce The Edit Volume od návrhářského týmu Designers Guild.

 

Mějte tapetu na místech, která by vás nenapadla

Myslíte, že tapety jsou jen pro zdi? Nemusí to tak být. Použijte ji pro obložení vrchu stolu a zakrývejte průhledným ubrusem. Bude krásně prosvítat a originální stůl je rázem na světe. Otapetujte si vnitřek vašeho šatníku, to je prostor, který je pouze váš, takže můžete pustit uzdu své odvaze v barevném pojetí. Můžete se tím opravdu bavit. Nevyužívaná, ale velmi efektivní je možnost dát tapetu na strop. Tím váš pokoj dostane jedinečnost a smysl pro styl.

 

Opticky změňte prostor nebo ho zvýrazněte

Pruhovaná tapeta je skvělý způsob, jak prodloužit pokoj. Vytvoříte z malého prostoru velký. Tapety ve světlejší barvě otevírají místnost a také vytvářejí iluzi většího prostoru. Také vzory mohou přeměnit pokoj: malé vzory vytváří pocit prostornosti a velké, jasné vzory způsobují, že pokoj vypadá intimně a útulně. Pokud upřednostňujete obyčejnou zeď, můžete použít tapetu s odkazem na omítku. Jako je v současné chvíli velice moderní stěrka. Tapeta ji udělá za pár hodin oproti tří návštěvám malíře. Krásné tapety ve stěrce naleznete v kolekci The Edit Plans od Designers Guild. Naproti tomu tapeta, která je vzorovaná, vytváří atmosféru luxusu a dekadence. Texturovaná tapeta je také skvělý způsob, jak skrýt existující nedokonalosti na stěnách nebo omítkách. Zakryjete díky ní i čmárance na stěně.

 

A nakonec co si pořídit panel

Ne, vždy je panel jako panel. My máme tapetové panely. Umožňují vytvářet neobyčejné efekty ve vašem interiéru. Vzhledem k tomu, že jsou širší než standardní role, je vidět méně spoje a je mnohem lehčí je tapetovat. Tvořivost je zde neomezená, jak při výběru velkého množství designu a speciálních afektů, které ve velké ucelené ploše dají více vyniknout.

 

Nebojte se a podporujte umělecká díla na vaše stěny.

 

Konzultujte s námi vaše možnosti, třeba se zamilujete.

e-mail: info@zavesy-interier.cz

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE