img
Sofistikovanost značek

Sofistikovanost značek

15.5.2017

Různorodé návrhářství


VILLA NOVA

Villa Nova je živá značka, založená v roce 1993 s filozofií vytvářet moderní a všestranné tkaniny a tapety, které nabízejí cenově dostupný styl. Značka patří pod společnost The Romo Group. Má ovšem zcela samostatný tým návrhářů, kteří navrhují tkaniny, dekorativní vazby a tapety. Celý sortiment je doplněn spektrem hladkých a poloprůhledných záclonovin. Veškeré kolekce jsou navrhovány tak, aby společně ladily a dotvářeli příběh interiéru. Jejich výrazná barevná paleta zahrnuje celou řadu odstínů.

Přesvědčte se  http://bit.ly/2ru3z4u

THE ROMO GROUP

Společnost Romo Group byla založená v roce 1902. Jako rodinný podnik se sídlem v Nottinghamshire ve Velké Británii. Rodina zakladatele Johnatana Moulda stále firmu vlastní a dohlíží na její provoz.

V současné době existuje šest značek, které působí pod The Romo Group: Romo, Mark Alexander, Zinc, Kirkby Design a Black Edition, každá charakteristická svým stylem a barevnou paletou. Jsou to luxusní, sofistikované značky, které nabízejí kromě tkanin a tapet také hotové polštáře. Zinc má svou vlastní kolekci kožešinových šál a obrazových panelů.

 

Máme skvělou službu - objednávání vzorků. Vyberte si látku/tapetu a my vám zašleme vybraný vzorek zdarma.

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE