img
Rady a tipy

Rady a tipy

13.6.2017

Neboli nevzdám se látky


Tuto první část berte jako návody nebo jako praktické rady pro váš interiér. Doufám, že budou užitečné a informativní. Budu je sem pravidelně přidávat a proto sledujte blog smiley

Co dělat, když je látka/tapeta výrazně přes můj rozpočet. Nevzdávat se jí blush

Nevylučujte dražší tapetu nebo látku při vašem výběru. Spíš přemýšlejte o alternativních způsobech jak ji začlenit.

1) Otapetujte si jednu stěnu, spíše než celou místnost. Pro ostatní stěny vyberte barvu z tapety anebo levnější jednobarevnou tapetu.

Nemusíte otapetovat ani celou stěnu, ale použít tapetu jako panel orámovanou rámem. V mžiku máte doma originální detail. Nahlédněte >>> http://bit.ly/2qX6LEa

2) Látka může být místo závěsů použita na méně nákladné římské rolety kde je výrazně menší potřeba spotřebované látky.

Milovanou látku použijte na polštáře, které rozptýlíte po sedačce nebo posteli. Nebo si očalouněte sedák od židle nebo jídelní lavici.

A proč si ze své oblíbené látky neudělat textilní panel a nenaaranžovat si jej v interiéru dle svých představ? I to je nápad, který každý v interiéru nemá.

Z látky lze vytvořit i obraz a zavěsit jej na oblíbené místo. Mnoho inspirativních látek zde >>> http://bit.ly/2rspwTr

Při nákupu vybraných látek dbejte na jejich kvalitu. To platí zvlášť na ty kusy, které musí odolat spoustě opotřebení. Vyhnete se dřívějšímu znehodnocení a následnou výměnu. Také je důležité si látku nebo tapetu osahat. Je to vjem k nezaplacení. Najednou, když ji cítíte, poznáte její příběh vzniku, získáte tím i uplně jiný pohled a inspirace se rozjede. 

Není ani třeba, aby pár závěsů byl ve stejné látce. Použití kontrastního nebo jednobarevného vzoru  může vypadat také úžastně. Propojte dvě látky stejné vazby nebo ozobte přední hranu. 

 

Je mnoho možností jak začlenit drahocený kousek do místa, kterému říkáme domov blush

 

 

 

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE