img
První designerské studio

První designerské studio

15.5.2017

Stručné přiblížení prvních dvou značek


Jak jsem slíbila, přináším vám první seznámení s designerským studiem z Velké Británie.

Clarke & Clarke

Rodinný podnik Clarke & Clarke založili manželé Lee a Emma v roce 1999. Své sídlo mají na venkovském hrabství Cheshire. Designové studio navrhuje textilie po celý rok a zajišťuje, že kolekce Clarke & Clarke jsou plné nových trendů jak v designu, tak v barevnosti.

Jejich úspěch vychází z anglické tradice textilnictví. V současnosti distribuují textilie do více než 90 zemí světa, kde se zavedli díky své vynikající kvalitě látek, moderním přístupem ovšem s tradičním zachováním anglických prvků. Specializují se na textilie užité pro čalounění (o tom, jaké látky jsou vhodné a proč, vám také povímwink) a na klasické, honosné závěsy.

Objevte Clarke & Clarke ► http://bit.ly/2ruo29d

STUDIO G

Také za Studio G stojí návrhářský tým společnosti Clarke & Clarke. Obohacuje nabídku o moderní, originální tkaniny plné barevnosti a hravosti určené do moderního interiéru, za přijatelnou cenu.

Nahlédněte do kolekcí ► http://bit.ly/2rtXd5e

 

Rádi byste využili vzorek domů? Vyberte si látku a my vám zašleme vybraný vzorek zdarma.

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE