img
Proužky na textilu

Proužky na textilu

17.2.2023

jsou dnes často používaný na bavlněném či lněném materiálu. Pro dekorativní, doplňující schéma, které vašemu interiéru propůjčí texturu a teplo.


Krásně funguje v interiérech ve venkovském stylu, s námořnickou tématikou nebo může dodat nádech francouzské elegance, je-li vyroben v odstínech modré, krémové a přírodního lnu. U tradičnějšího motivu můžete zvážit jeho použití ke kompenzaci velkého květinového vzoru.

Využití proužku je téměř nekonečné, ale máme několik absolutních favoritů. Svislý pruh vypadá báječně jako tapeta, neotřele a noblesně. Použití na římskou roletu ji lze spárovat s polštáři a čalouněním z jiných pruhovaných látek, aniž by se zahltil prostor nebo aby věci vypadaly příliš vyzývavě. Širší pruhy z kolekce jsou také skvělou volbou pro čalounění pohovek a křesel v tradičních tvarech, které jsou výrazným středobodem vašeho pokoje.

 

Máme několik oblíbených způsobů, jak tuto základní látku skutečně přivést k životu. Zde jsou tři skvělé způsoby, jak používat pruhy na textilii:

 

1. V neutrálním barevném provedení pro váš obývací pokoj

Kombinace kostek a pruhů v béžové, krémové a jemné modré je skvělý způsob, jak přidat hloubku a teplo do vašeho obytného prostoru, aniž byste přidali příliš mnoho dalších barev. Nechte podlahová prkna holá a vyberte si buď závěsy, nebo římskou roletu s jemnými svislými pruhy, abyste vytvořili dokonalé pozadí. Vytvořte si ideální schéma, aby vaše čalounění, bytový textil a okenní závěsy krásně ladily včetně jemných proužků na záclony.

2. Pro odsazení více vzorů

Existuje umění vyvážit různé vzory nebo živé barvy ve vašem prostoru, aniž byste vytvořili dojem, který je až moc ohromující nebo příliš výrazný. Zařadit pomocí proužku rozbití květinových a geometrických vzorů se předejde nesouladu, aniž by vzhled odstranil jakýkoli charakter.

3. Pro ložnici s námořní tématikou

Kombinace pruhů a měkkých geometrických tvarů ve společném barevném schématu vždy vytvoří vzhled s hloubkou a texturou, ale prostory náročné na textil, jako jsou ložnice, jsou perfektním místem pro vrstvení vzorů, které vytvářejí báječný celkový efekt. Kombinace zářivé blankytně modré s jemnější námořnickou a velkorysou bílou či smetanovou poskytne relaxační útočiště, zatímco přidání dřeva a tkaných doplňků zdokonalí námořnický vzhled.

 

 

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE