img
Podzimní dekorační látky

Podzimní dekorační látky

30.8.2017

Jak se jimi zahřát


Závěsy na zimní čas.

Zatímco se těšíme z posledních týdnů léta, je těžké si představit chladné večery, které na nás čekají. Zapínání topení či prožití večerů s knihou u krbu. Pokud uvažujete o nových záclonách nebo závěsech či římských roletách, stojí za úvahu zdali by nebylo zajímavé si je nechat podšít. Podšití je jako vesta opatrně prošitá do vnějšího mateiálu. Stejně jako u našich oděvů, tato extra vrstva, nám pomůže uchovat tak potřebné teplo v místnosti během chladivých podzimních a zimních dnů. Podšité závěsy či římské rolety budou vypadat více baculatě a dodají pocit luxusu. Přidaná váha dodá látce lepší manipulaci při načachrání na okně.

Kromě nejtěžších tkanin, je podšití naprostá nutnost pro jemnější druhy materiálu jako je přírodní hedvábí nebo umělé hedvábí. Díky zatížení takto jemné tkaniny, vynikne jejich krása. 

A není se třeba strachovat, že podšívka nebude korespondovat ze závěsem, vše se sladí do jednoho kouzelného barevného tónu.

Další způsob jak zvýšit útulný faktor v chladnějších měsících je mít závěsy s délkou od stropu na podlahu a šířce až ke stěně. Takto celá zakrytá stěna s oknem zabrání nechtěnénu úniku tepla z místnosti. Pro takovéto pokrytí, dokážeme upravit všechny naše kolejnice na míru, takže odpadne nervozita s jejich šířkou. 

K pocitu zateplení místnosti jsou samozřejmě také skvělé koberce a koberečky, zvlášť pokud na nich rádi odpočíváte. Děti takovou hřejivou plochu jistě ocení. V showroomu nabízíme nepřeberné množství luxusních koberců, které si oblíbíte, v různých rozměrech, barev a textur. 

Můžeme pro vás vytvořit něco co vás odliší a bude naprosto jedinečné. Zavolejte na 724 854 991 a domluvte si schůzku.

 

Krásný letní den, Klára smiley

 

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE