img
Plissé

Plissé

16.6.2021

Plissé na míru a vhodné pro každé okno


Jednoduchá krása plissé vytváří nejtrvalejší a nejuniverzálnější styl okenních rolet. Stylové odstíny Plissé dokonale splývají s jakýmkoli tvarem okna. Krásně zpracované, skládané žaluzie se vyznačují nejnovějšími barvami, které oživí každé okno.

Každé okno má svůj specifický požadavek na soukromí a světlo. A z toho důvodu nabízíme plissé látky jak pro jemné zatemnění až po 100% blackouty, ale umíme je i skoro stejné lehounké jako jsou látky na záclony. Naše elegantní skládané žaluzie se vejdou do nejmenšího otvoru až po větší plochy oken. Skládané plissé "Den & Noc", se skvěle hodí do každé místnosti, kombinuje v jedné roletě čirou a tmavou látku pro flexibilní ovládání světla - ve dne i v noci. Skvělé pro pokoje a ložnice. Manipulace rolety shora dolů - zdola nahoru vám umožní rozhodnout se, jak hodně nebo jak málo, soukromí a světla potřebujete v každé místnosti od koupelny po obývací pokoj.

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE