img
Otevření showroomu

Otevření showroomu

1.6.2017

Dnes nastal ten čas


Rok plánování je u konce. Dnes v 10hodin jsem odstranila poslední ochrannou fólii a otevřela branku k showroomu.

Za ten rok jsem se obohatila o tolik zajímavých informací, které jsem za dobu mého pátrání a objevování nalezla, je až neskutečné. Zjištění o existenci jak se tvoří web a hlavně, že existují lidi co tomu rozumí. Uvědomnění si, kolik činností je se vším spojeno a spjato a jak na sebe navazují. Také jsem konečně pochopila jaký je rozdíl mezi PR a marketingem - ano, za to stydím.  A hlavně kolik inspirativních lidí, kteří jsou ve svémm oboru profíky jsem potkala je naprosto k nezaplacení. Rozhodně bych neměnila ani minutu usilovné roční práce. Začínala jsem výběrem návrhářů. Objevování společností, které dělají své řemeslo poctivě a s láskou a neuvěřitelně kreativně bylo prostě ohromující. Věřím, že i teď někde vzniká nové studio. Nakonec jsem designéry vybrala a trošku zde na blogu i přiblížila.

Další krok k látkám bylo vybrat ty správné chlápky na tvorbu webu, kteří by se nebáli nového stylu. Chtěla bych poděkovat týmu v AZ Computers. Dále skvělému a inovativnímu www.Industrial4you.cz, kteří dělají naprosto neokoukané a originální regály a stoly a veškeré nábytkové vybavení. A samozřejmně člověku, Miloslav Dolejš, který mi zrekonstruoval a to fakt kompletně, můj showroom z kterého jsem nadšená. Také přátelům, kteří me podporovali a fandili za to mají mou bezmeznou lásku a úctu: Alena Petrová heart a Radim Beznoska heart  a všichni ostatní. Děkuji moc všem. 

Jak to u mně vypadá se můžete přijít osobně přesvědčit na Sudoměřskou 24, Závěsy-interiér vás očekává a hlavně vítá. Můžete přijít i na kus řeči vše zde vyřešíme.

Vaše Klára

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE