img
Látka a terapie

Látka a terapie

5.6.2017

Pocit z látek


Obdržela jsem překrásný intimní dopis, který bych sem ráda vložila. Nemám a nikdy nebudu mít dostatek slov vyjádřit jak mne zasáhl. Mnohokrát děkuji Haničce Kandlerové. Její reakce si nesmírně vážím. Je umělkyně, která kazdý den tvoří překrásné mandaly a pořádá kurzy Arteterapie. Haniččin názor vychází z její práce, lásky a osobní tvořivosti. 

Děkujiheart

"Jako arteterapeutka a hlavně jako žena, miluji barevný svět. Jako umělkyně mám ráda stěny zaplněné obrazy, zbožňuji možnost volby, si namíchat ten správný odstín akrylu či oleje na plátno, mám ráda ten pocit svobody, kdy máte plno možností a variant…

A to samé jsem vnímala u Klárky v obchodě, při jeho otevření. Člověk se ocitne v ráji barev, energie místnosti mi připomínala ateliér – krásné útulné tvořivé místo s barevnými vzorky látek na potahy, závěsy a záclony. Až jsem se nabažila látkou, přešla jsem k vzorkům tapet, které byly tak kouzelné. A vše se dalo sladit dohromady – např. stejná tapeta a nakombinovat od stejného designera potah na polštář nebo gauč. Jedním slovem – nádhera! Tolik inspirace, možností a vše na jednom místě.

Vždy se budu ráda vracet do showroomu a vybírat si látku podobně, jako když tvořím nový obraz. Z malebného obchůdku jsem odcházela nabitá krásnou ženskou energií, kde se zastaví čas a ocitne se v jiném světě. Věřím, že pohled na barevné látky či tapety působí na člověka terapeuticky. Důležité je se stavit osobně, sáhnout si na materiál látky a vidět vše naživo, popovídat si u kávy s Klárkou - umí mluvit o látkách s takovou láskou, citem… A pak už jen stačí rozběhnou v sobě fantazii a můžete si postupně vytvořit u vás doma harmonické místo, které bude originální a jenom vaše smiley 

 

Hanka Kandlerová

(www.areteterapiehanka.cz)"

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE