img
Katalog látek

Katalog látek

13.5.2017

Návrháři - návrhářství


Prvotní myšlenka byla přiblížit látky. Přiblížit je neokoukaně, netradičně, zajímavě. Seznámit zákazníky, že každá látka má svého tvůrce – svého designera, který dvakrát ročně navrhuje originální vzory, barevné struktury a citelně je vkládá do nové kolekce. Nechat se unášet fotografiemi záclon, závěsů či tapet v interiéru. Jen pro představu, jak se místnost může snadnou změnou lehce přeměnit.

Textilnictví v Anglii má velkou tradici. Zmínky sahají až do prehistorie. Vlna byla po dlouhé věky hlavním artiklem. Největší rozkvět zažil textilní průmysl za vlády královny Viktorie s rozmachem hedvábí a bavlny.

Anglické školy designu mají dnes obor návrhářství textilu, a i díky tomu se pořádají různé soutěže. Proto si stále udržují vysokou kvalitu. Od britské královny dostávají designeři za svoji práci významná ocenění. A nejspíš i z těchto důvodů, současné trendy vychází z ostrovů. 

 

 „Hlavní hráči“ textilního průmyslu působí převážně v severní Anglii.

A z této oblasti vám představím první designerské studio. Čtěte dál smiley

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE