img
Jaké závěsy se nejvíce hodí do ložnice

Jaké závěsy se nejvíce hodí do ložnice

16.5.2023

Výběr barvy a odstínu závěsů v ložnici je důležité mít na paměti barevné schéma a výzdobu zbytku místnosti.


Při výběru barvy a odstínu závěsů v ložnici je důležité mít na paměti barevné schéma a výzdobu zbytku celé místnosti. Obecně platí, že v ložnici by měla být pouze jedna výrazná hvězda. Pokud je tedy zbytek vaší ložnice posetý výraznými barvami a vzory, zvažte ponechat závěsy v jemném neutrálním tónu. Pokud je však váš pokoj neutrální, můžete do místnosti vnést trochu života pomocí živých barevných závěsů.

Je dobré plánovat v ložnici uklidňující a klidné barvy, jako je zelená, modrá nebo i růžová. Všechny tyto barvy jsou známé pro své uklidňující a blahodárné vlastnosti. Modrá prý dokonce pomáhá v boji proti nespavosti a úzkosti.

Výběr vzoru pomáhá atraktivitě mísntosti, ale zachování jemného vzoru pomáhá vyhnout se zahlcení místnosti.

Vyberte si vzor, barvu, o které budete vědět, že s vámi vydrží léta

Pokud se rozhodnete pro vzor, ujistěte se, že je to design, který si zamilujete na dlouhou dobu. Stejné je to i s odstínem. Vaše závěsy s vámi budou roky, takže si ten vzor musíte opravdu zamilovat. Aby i v budoucnu stále souzněly s celkovým charakterem místnosti.

 

Při výběru látky, kterou chcete použít, je třeba si uvědomovat i její budoucí funkci, kterou od ní chcete. Při touze zatemnění není ovšem nutné vybírat pouze v kolekcích zatemňovacích látek. Vždy je možnost svou vysněnou látku použit a nechat ji podšít právě zatemňovací. Tím zachováte svůj vkus, který chcete nastavit pro celou místnost s přídavkem tmy. Takové závěsy budou do ložnice nejpřirozenější.

Nebojte se vzorů.

Nic nedodá jednobarevné ložnici wow efekt lépe než velký, odvážný vzor. Tropické nebo botanické potisky, jsou vždy oblíbené pro dekoraci ložnice. Dodají nádech nadčasové přitažlivosti. Když se rozhodnete pro barevný vzorovaný závěs, zajistěte, aby zbytek místnosti byl jednoduchý, aby vaše závěsy byly hlavní dominantou celé místnosti.

Vyberte si vzor, který prostoupí do venkovního prostředí.

Spojte ložnici s výhledem do zahrady pomocí závěsů s květinovým vzorem. A postupujte v tomto duchu dále do místnosti. Stejný vzor použijte k vytvořením polštářů, které můžete zkombinovat s odstínem postele.

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE