img
Jak na nákup tapet

Jak na nákup tapet

4.7.2017

Tipy volume 2


Tapety jsou skvělé a dodají místnosti život. Docela nenáročnou změnou přemění obytný prostor na příjemné místo. Také jsou ideální pokud vaše stěny nejsou perfektní, mohou zakrýt malé hrbolky či praskliny. Ovšem je tu jedna opakující se chyba při výběru tapet a ta může způsobit, že stěny vypadají méně dokolané. Při koupi tapet, je třeba vždy zkontrolovat jestli každá role má stejné číslo šarže. Neboť nesprávné číslo může způsobit barevnou nerovnováhu, ktará připraví o celkový pozitivní dojem z tapet. A ten mi právě chceme. Zdá se to jako jednoduchá věc, ale často opomíjená. Nebývá často, že by výrobci zasílali dvě různé šarže tapet, ale dvojitá kontrola je jistě na místě.

Pokud uvažujete o koupi tapet je třeba se také zajímat jestli je možnost objednat si vzorek tapet domů. Barvy můžou vypadat jinak ve vašem interiéru než jak ji vidíte na obrazovce nebo ve vzorníku v showroomu. A také je důležité si prověřit jak vzor funguje v prostoru. Posouzení návrhu online může a většinou bývá i zavádějící. Je těžké posoudit proporce vzoru aniž by jej bylo možno porovnánat přímo v místnosti.

Pokud toužíte prosvětlit mísnost rozhodněte se pro design s mírně kovovou povrchovou úpravou, protože skvěle odráží světlo do zbylého temnějšího prostoru. Taková pomůcka také je, pokud tapetujete svou vysněnou tapetou kuchyň, dětský pokoj nebo vstupní chodbu, vybírejte tapetu, kterou lze hadříkem očistit. Určitě se vám to vyplatí a budete za takovou tapetu vděčni.

A můj poslední tip. V dnešní době je velké množství tapet, kdy se lepidlo pokládá na zeď a na ní samotná tapeta. Před pokládkou vždy dbejte instrukcí a dávejte pozor jestli tapeta jde správnou stranou na zeď a zkontrolujte, že vzorek jde k sobě. Toto se stává a přináší to hodně opravování a mrzutosti, když tapety na sebe nenavazují. Pokud si nejste jisti, že by výsledná práce byla dokonalá, pozvěte si tapetáře, který vám rád domov zútulní a otapetuje.

 

PS: víte, že si můžete na našem webu objednat vzorek tapet či látky zdarma ? ➡️➡️➡️ http://bit.ly/2qX6LEa

 Zkuste to wink

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE