img
I to nejmenší okno si zaslouží být krásné

I to nejmenší okno si zaslouží být krásné

11.7.2017

Záclony / Závěsy


Výběr správných závěsů či záclon dodá barevnost, pestrost a útulnost každé místnosti. Jak si, ale vybrat  ten nejlepší styl pro svůj interiér? V tomto článku snad trošičku poodhalím různé nápady a tipy. 

Začněte tím, zda stávající interiér je spíše ve formálním či neformálním stylu, v tradičním či modernějším pojetí. Také je třeba vzít v úvahu praktickou stránku, jako je materiál, průhlednost látky, tvar oken, světovou stranu a výhled z okna. 

Rozhodnutí koupě by také mělo předcházet ujasnění jestli pro mé potřeby budou dostačující hotové závěsy, které jistě jsou levnější a jsou k okamžitému odběru. Zavěšení na okna od pořízení je tím pádem záležitostí jednoho dne. Ovšem takovéto závěsy či záclony mají negativa v tom, že se prodávají pouze ve standatizované šířce a délce. Jejich barevnost a materiál nemusí odpovídat vašim potřebám. A jejich kvalita co se týče materiálu bývá odrazem ceny. 

Oproti tomu na míru šité a interiéru přizpůsobené okenní dekorace, přináší větší možnosti zachování celkového schéma místnosti. Jsou vyrobeny přesně na délku a šířku, aby zcela odpovídaly vašemu oknu. Můžete si vybrat jakoukoliv látku, kterou si zamilujete, pokud je vhodná. Můžete si vybrat jaký tip zavěsení vám bude nejvíce vyhovovat. Na výběr je několik druhů od moderních kolejnic po klasické garnýže. A z látky lze navíc vyrobit doplňky jako jsou polštáře a další nezbytnosti. Nevýhoda je, že jsou dražší, ale z kvalitnějšího materiálu. Některé materiály potřebují chemické čištění. Je třeba opratrně měřit rozměry okna a následnou spotřebu látky, protože chyby v tuto chvíli jsou nákladné. Z toho důvodu se vyplatí najít dekoratérské studio, které poskytuje službu zaměření zdarma a následné poradenství při výběru té nejlepší látky, které ve finále ušetří čas a peníze při zjištění, že látka k okamžitému odběru nesplňuje, to co jste čekali. Také vám poradí jak uspořádat celkový interiér a nabízejí kompletní služby, takže nemusíte hledat švadlenu a montážníka pro kolejnice.

Rádi vám pomůžeme s výběrem vysněné látky blush ➡️➡️➡️ http://bit.ly/2v7eMJn

Krásné léto smiley

 

 



 

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE