img
Design geometrických vzorů na textilu a tapetách v interiéru

Design geometrických vzorů na textilu a tapetách v interiéru

14.9.2020

Nevíte jak zařadit do interiéru geometrický prvek?


V každém interiéru krásně vynikne nějaká jinakost, nějaký prvek, který bude působit designově a přitom bude zapadat do celkového stylu v interiéru. Často klienti hledají nějaký nápad na výzdobu pokojů, aby rozbili jednobarevnost. Může pomoci třeba stále modernější geometrický design? Zde se podíváme na to, jak vyzdobit váš domov zavedením měkkých geometrických vzorů a hravých tvarů do vašich interiérů. Tyto nejnovější moderní designy vyznívají současným trendem vyjádřených jemnými barvami, plynulými motivy a krásnými přírodními texturami.

 

Začneme v obývacím pokoji.

Jednobarevnou sedačku, která doplňuje dekorativní záclony a závěsy můžeme jako prvek, který upoutá přidat čalouně stoličky. S kvalitními vzorovanými látkami s odstíny, které podtrhnou neformálnost tohoto prostoru. Pokud se nám bude zdát, že látek je v interiéru již dostatek, můžeme sáhnout po geometrickém vzoru na tapetě. Možnosti a barvy jsou nekonečné a vybírat si lze ze spousta možností jak zútulnit náš obývací pokoj. Současný trend se vrací k tapetování všech stěn, ovšem poslední dobou se mi zdá, že je velice estetické tapetovat dvě naproti sobě stěny a boční vymalovat neutrálním odstínem.

Při použití jednobarevného spektra na nábytku můžeme zaexperimentovat a vytvořit si zajímavé závěsy. V kombinaci s čistými liniemi a harmonickými barvami vytvoří klidný a stylový domov.

A v neposlední řadě lze použít geometrický vzor na koberec. Pro využití šedých a béžových prvků v celkovém pojetí zbylého prostoru trochu barevnější geometrie může působit mladistvě a modernějším dojmem.

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE