img
Barvy v interiéru

Barvy v interiéru

27.7.2017

Jsme jedna rodina


Dnes trošičku odbočím od dekorací oken. Ovšem, ono je to všechno jedna rodina - design interiéru smiley

Barva je velmi silným a důležitým prvkem při zařizování nebo zvelebování místností. Je třeba vybírat barevné schéma velmi uvážlivě a přesně si určit co očekávám od zařizující místnosti. Zvažujte jak se chcete v ní cítit, ale nemyslete pouze na sebe. Uvažujte jak by se v ní mohli cítit vaši hosti nebo členové vaší rodiny. Pokud máte oblíbenou barvu nebo několik barev máte velice dobrý začátek pro vytváření barevné vize. Vězte, že barvu si budete užívat nějakou dobu. A je mnohem důležitější, aby jste se v ní cítili pohodlně a získali pocit radosti z vybraných barev, než jen čistě zvolili něco co je zrovna "in". 

Začít můžete tím, pakliže již máte vybraný nábytek, určením barevností a stylu, který si přejete zachovat. Pokud začínáte od začátku, můžete mít velice vzrušující challenge při vybírání shémat pro místnost. Na druhou stranu to může být skličující, protože možnosti stylů, barev a designu jsou neomezené. Snažte si najít nábytek, látku, obrázek cokoliv co opravdu milujete a udělejte si tím základ pro vaše další dekorování a obnovování, aby jste si splnili svou představu. 

Na prozkoumávání vašich potřebných kousků, si vemte s sebou kousek barevnosti z přestavované místnosti. Například polštářek, který vám usnadní výběr té nejlepší látky či tapety. Nebojte si řict o zaslání vzorku nebo požádejte o návštěvu studia v rekonstruovaném prostoru, kde pohled na vybrané vzorky mění třeba uplně celkový pohled na požadované práce. Usnadní to konečné rozhodování jakou barevnou kombinaci budu nejvíc milovat. Nejlepší takováto návštěva je dopoledne, kdy světlo se pěkně rozsvěcuje.

Pokud vybíráte barvu na stěny, nebojte se požádat o vzorky vybraných barev. Ty pak lze krásně nanést buď na plochu stěny nebo na desku. Následně si pak porovnáte jak při jaké barvě se budete cítit nejvíce komfortně. Udělejte to na každou barvu, o které uvažujete. 

Při výběru závěsů a záclon na okna se zamyslete nad tím, zda chcete, aby splívali se stěnou nebo obepínali pouze okno. Všechny tyto detaily vytvoří jeden nezapomenutelný a hlavně viditelný celek, na který budete přávem pyšná.

 

Pokud se chcete zabývat jinými věcmi s uspořádání barevného shéma místností vám rádi pomůžeme. Kontaktujte nás na: info@zavesy-interier.cz a domluvíme si schůzku.

 

Přeji krásný slunný den smiley

 

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE