img
Barva roku 2021

Barva roku 2021

23.9.2020

Dulux vyhlásil barvu pro rok 2021 - Brave Ground


Barva byla vybrána již před zastavením světa, tedy před rozšířením viru Covid-19 a dle společnosti Dulux nebude měněna. Má symbolizovat současnou náladu, kdy preferujeme odvahu, odvahu na změnu. „Stále žijeme v nejistých dobách“ říká Marianne Shillingford, kreativní ředitelka Duluxu v UK. „V roce 2021 nám teplé a uzemňující tóny Brave Ground umožní najít jistotu v síle ze samotné země pod nohama, povzbudí nás k tomu, abychom šli kupředu a začali znovu žít, a poskytnou nám flexibilitu, abychom se přizpůsobili neustále se měnícím okolnostem, kterým čelíme.“

 

Barva je popsána jako „teplý neutrální prvek, který umožňuje zářit i jiné barvy“. Tato barva je matkou země, je nám známá a je univerzální. Díky teplému, zemitému tónu nás posilující odstín spojí zpět s přírodou a jednoduchými věcmi v životě. Tato barva bude v obývacím pokoji zvlášť dobře fungovat. Brave Ground mění tón v závislosti na denní době a prostředí a vytváří prostředí, které odráží naši rostoucí touhu sladit to, jak žijeme s naší planetou. Když použijeme tuto barvu na stěny v interiéru, zjistíme, že v noci je docela tmavá a prášková, ale ráno vidíme náznaky růžové. Zvlášť letos jsme si uvědomili, jak je důležité naše domácí prostředí, místo, kde pracujeme, učíme se, relaxujeme, a prostor, který nás povznáší, vychovává a utěšuje.

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE