img
Anglické dekorační látky

Anglické dekorační látky

14.2.2023

Chceme vám dopřát kousek tohoto luxusu u vás doma - jsme tu, abychom vám pomohli vnést kousek Anglie pomocí dekoračních látek i do vašich oken.


Co se vám vybaví, když se řekne Anglie?

Zahrady. Čaj. Bohatá historie. Krásné domy a panství. A u nás jsou to dekorační látky.

Proto nabízíme kompletní realizaci služeb dekorace oken pomocí textilu na přání pro naše klienty. Ať už hledají soukromí, regulaci světla (zatemnění) nebo něco mezi tím. Nabízíme látky v tradičním stylu až po moderní pro závěsy, různé voály pro záclony, jednobarevné či se vzorem, takže u nás najdete přesně to, co hledáte až po montáž kolejnic, ušití a zavěšení - vše na míru vašim potřebám včetně čalounických látek.

A co je na tom to nejlepší? Nemusíte být odborník, abyste dosáhli požadovaného vzhledu – jsme vyškoleni ve všem, od poradenství v oblasti barev až po konzultaci na místě v interiéru.

Pomůžeme vám vybrat ideální látku. Výsledek bude zakázková úprava oken, která vypadá stejně dobře jako působí.

S námi získáte kompletní balíček, od počáteční konzultace až po konečnou instalaci. Náš osobní přístup znamená, že věnujeme čas tomu, abychom pochopili váš styl a preference - a pak vám je pomůžeme proměnit ve skutečnost. Díky našim zkušenostem s výběrem látek a šitím s vámi budeme spolupracovat, aby vaše okenní závěsy byly přesně takové, jaké chcete: vyrobené na míru podle vašich potřeb a požadavků včetně doplňujících dekoračních výrobků.

A to není vše, nabízíme také prodej tapet i tapetování - takže pokud hledáte něco víc než jen záclony nebo závěsy, máme pro vás vše. Ať už se jedná o jednu stěnu nebo celou místnost. Máme k dispozici celou řadu vzorů pro každý vkus. Stejné je to s designovým kobercem od prémiových evropských značek.

Chápeme, že když jde o výzdobu vašeho domova, záleží na každém detailu - a my jsme tu, abychom vám pomohli zajistit, že každý z nich bude dokonalý!

 

Objednejte se a navštivte náš showroom a přesvědčte se, jak snadné je proměnit jakýkoli prostor v něco opravdu výjimečného.

 

Věříme, že správná kombinace látek dokáže oživit každou místnost.

Navštivte nás Závěsy-interiér showroom

Zveme vás na návštěvu dekoračního studia, kde v přátelské a relaxační atmosféře probereme vaše představy a očekávání. Máme pro vás připraveny vzorníky látek a tapet od předních anglických designérů. Společně proměníme váš interiér v úplně nový prostor, do kterého se budete rádi vracet. V showroomu si můžete také prohlédnout originální hotové výrobky, jako jsou polštáře, kosmetické taštičky a plážové osušky.

Kontakt na showroom
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek 13:00 - 18:00

v Pátek pouze po předchozím objednání

VYHRAZUJEME SI ZMĚNU OTEVÍRACÍ DOBY, PRO UPŘESNĚNÍ/NÁVŠTĚVU NÁS KONTAKTUJTE